Macam Cerita Korea

Subuh bulan lepas. Gua fly dari KB ke KL naik airasia. Nak ringkaskan cerita, lepas gua check in kedalam flight, gua sedar yang beg baju gua tertinggal dalam surau. Bangang sungguh! Gua berlari keluar selaju boleh, dan membelah hiruk piruk manusia kat airport.

Em. Lari lari kat airport ni, macam ending cerita korea. Tu je gua nak cakap sebenarnya.

2 comments:

Marrzie Anna said...

ha'ah.. KOREA sangat..
tapi KOREA tak lari lepas check in sebab tertinggal beg baju..
depa lari-lari kat luaq sambil bawak beg baju..
heheh~

FarhanaDr said...

Nasib tak ada effect air mata, menangis-nangis beg baju tertinggal. Kalau tak confirm-confirm K-Prop!