Message (Part 1)

Amri Zainal capai hanset Nokia Lumia 610. Hajatnya nak message ke makwe, dah 12jam tak bertanya khabar. Untuk orang yang baru 2bulan bercinta, 12jam tak bertanya khabar adalah sesuatu yang tidak sepatutnya terjadi.. dan melanggar hukum orang bercinta. "hi, love you :P" ringkas dan manis message Amri Zainal.


"Report: Message delivered: Ayah +60137255xxx"

Ya Rabbi! Macam mana Ayang boleh jadi Ayah ni!

5 comments:

k.e.r.i. said...

deym!

sipi-sipi pengalaman gua.
tapi gua tersalah hantar kat kakak lalu dihebohkan seluruh ahli keluarga.

deym lagi.

Maira Adreanna said...

Nnty ayah pun reply, "NAK DUIT LETTEWW SMPAI I LOVE YOU BAGAI"

Kuwe said...

keri: kahkah. lain kali jangan save nombor makwe!

maira: cerita tak habis lagi woi.

Namaku Asumira said...

hahaha aku sokong maira!
:P