Dah Malas Tulis Pasal Raya

Yang ni gua rasa entry last hal puasa dan raya.

Topik perbualan dengan sedara mara gua pada hari raya. Lebih berkisar ke pengalaman balik kampung, roadblock bangang time jalan tengah jam, kawin, penuaan, duit kertas baru, janji ditepati, dan zizan.

Tapi yang paling epik adalah, pertanyaan yang berkisar ke.. sekarang dok dimana, dan buat apa sekarang ni. Slow slow betul, takkan tiap tahun jumpa, masih tidak ingat gua berada dimana dan buat apa. Ha? ha? K. Tu sedara orang lain la, gua dengar dengar je. Bukan sedara gua pun.

Lu pulak macam mana?